Activiteiten

Samen met de Firma LeuCk en Klasens Creatieve Projecten organiseert Tuincafe Wonderryck diverse activiteiten in het Tuincafé.

De koffers van Wonderryck

Ontrafel de geheimen van het museum, kraak de codes, speel het slim en wees de anderen te snel af! De opdrachten zijn beestachtig goed en de oplossingen liggen overal, maar ze moeten wel gevonden worden… Zet m op, wees de andere teams te slim af, zoek en ontcijfer…

Een spannend spel voor groepen vanaf 20 personen.

Tuincafé Actiefcafé

Samen actief bezig zijn, heeeel fanatiek of iets minder fanatiek, samen iets doen zorgt altijd voor een hoop gezelligheid! Het tuincafé verzorgt een programma met voor ieder wat wils, bijvoorbeeld een Kubbspel-toernooi, meppen op het “Tomatenplettenblok” of vangen met de “Chocozoenenvangenbak”. Voor groepen vanaf 20 personen.

Tuincafé Pubquiz puzzelmania

Wie is het slimste, wie weet het meest, wie puzzelt het beste? Samen met je teamgenoten ga je voor de trofee!!!! Een ludieke groepsquiz, met onverwachte vragen en opdrachten! Voor groepen vanaf 20 personen.

Neem vrijblijvend contact op en informeer naar de diverse mogelijkheden. Mail naar tuincafewonderryck@kpnmail.nl of bel naar +31 6 38658550.


Voor meer informatie over Klasens Creatieve Projecten kunt u de facebookpagina bezoeken

Natura Docet Wonderryck Twente

Combineer een lekkere lunch of borrel met een bijzondere activiteit aangeboden door het Museum! Van rondleiding tot wandeling, van uilenballenpracticum tot een ‘meet and greet met Loesje: bezoek voor meer informatie de website van het museum!